En webbyrå med stort engagemang & kraftfulla webblösningar

Vi är er långsiktiga partner i ert nästa webbprojekt


Lixion är en webbyrå som erbjuder webbutveckling i framförallt publiceringsverktyget Drupal. Vi brinner för att skapa riktigt bra webblösningar och går alltid in i ett projekt med inställningen att leverera en så bra produkt som möjligt. Därför arbetar vi alltid nära kund där vi både lyssnar på behov, guidar kund i beslutsprocesser och kommer med konkreta förslag på bästa lösning.

Vår erfarenhet och vårt engagemang är något man alltid får på köpet.

Webbutveckling

Vi föredrar att utveckla våra webbplatser i Drupal som är ett av världens mest kraftfulla, flexibla och populära open source CMS.

Hosting

När vi har full kontroll på driften kan ni känna er trygga att er webbplats är säker, svarar snabbt, backas upp och att ni får den support som krävs.

Design

Den grafiska formgivningen ska inte bara ge ett modernt och proffesionellt intryck, den måste även vara kopplad till funktion användarvänlighet. Överlåt det ansvaret till oss.

Google adwords

Vi är Google Partner och levererar effektiva annonskampanjer, skräddarsydda för er bransch och tjänster med hög avkastning på er investering.

Sökoptimering

Vid varje webbprojekt är SEO en prioritet där vi inte bara levererar de tekniska förutsättningarna utan även hjälper er med sökmotorvänligt innehåll.

Support

Vi vet att våra kunder värdesätter en personlig och snabb support vid allt från vägledning, ändringar och vidareutveckling. Det är också viktigt för oss.