• Orkla

  Lixion byggde en webbbaserad dokumenthanteringsportal för 350 st medarbetare på Orkla i Drupal. Mycket fokus lades på att utveckla ett mycket användarvänligt gränssnitt där användarna kan ladda upp, dela dokument på alla typer av plattformar - desktop, läsplatta och mobil.

  Läs mer om projektet »
 • Swedisol

  Swedisol är branschorganisationen för Sveriges ledande isoleringsföretag där följande företag är medlemmar: Ecophon, Isover, Paroc och Rockwool.

  Läs mer om projektet »
 • Landgren

  Landgren är en ledande fastighetsmäklare som förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar och kommersiella fastigheter i sydvästra Skåne. Lixion fick uppdraget att skapa en ny lättadministrerad webblösning där Landgren kan publicera objekt till salu, mäklare, etc.

  Läs mer om projektet »
  Landren
 • King Edward

  Lixion fick uppdraget att skapa en ny webblösning åt filmbolaget King Edward. Här kan besökaren se mängder av filmer och ta del av "behind the scenes"-material i form av en bildblogg.

  Besök sidan: www.kingedward.se

  Läs mer om projektet »
  King Edward
 • Inwido

  Inwido är Europas största tillverkare av fönster och dörrar. Företaget börsnoterades i september 2014 och väldigt stora krav sattes på webbplatsen. Lixion i samarbete med Chimney skapade en helt ny webblösning för att uppfylla dessa krav.

  Läs mer om projektet »
  Inwido
 • Lindströms Bad & Kakel

  Lindströms Bad och Kakel har vi tre varuhus och är Sveriges största återförsäljare i branschen. Lixion fick förtroendet att skapa den nya webbplatsen och tog helhetsansvaret från idé, design till färdig webblösning. Siten är full av kampanjer och produkter och anpassad för mobila enheter.

  Läs mer om projektet »
  Lindströms Bad & Kakel
 • Eurocrine

  Eurocrine är ett projekt i regi av Region Skåne att genom ett kvalitetsregister samla information om ovanliga endokrina tumörer. Hemsidan hade som krav att vara mobilanpassad och översättas på sju olika språk.

  Besök webbplatsen på www.eurocrine.eu

  Läs mer om projektet »
  Eurocrine
 • Climat80-gruppen

  Sammarbetet med Climat80-gruppen började redan 2007 när vi skapade en gemensam webbplats för Climat80 och Stjernfeldts VVS. Med tiden växte organisationen med ytterliggare 2 företag - Klimatkyl och Clifa och därmed var det också dags att skapa en ny webblösning.

  Läs mer om projektet »
 • Sandvik

  Vi skapade en kampanjsite för en av Sandviks stenkrossar. Förutom teknisk information i form av en interaktiv karta så kan man ta del av videos och hitta produktens representanter världen över. Webbplatsen är även mobilanpassad.

  Läs mer om projektet »
 • Umetrics

  Vi skapade en helt ny webblösning i Drupal åt Umetrics. Den nya webbplatsen är väldigt omfattande både i innehåll och funktionalitet. Kursregistreringar, webbshop, nedladdning av filer och mjukvara är bara några av funktionerna. Projektet utfördes i samarbeta med Scandvision.

  Läs mer om projektet »
 • Söderlindh & Jeppsson

  Söderlindh & Jeppson behövde ett nytt verktyg för att lättare kunna arbeta med sin webbplats. Vi utvecklade i Drupal och skräddarsydde backend så att administrationen skulle vara så enkel som möjlig. Ett stort krav var även ett lyckat resultat hos sökmotorerna.

  Läs mer om projektet »
 • Midport Scandinavia

  Målet med webblösningen var att skapa en modern webbplats både grafiskt och layoutmässigt för att reflektera Midport Scandinavias verksamhet. Vi utvecklade i Drupal och gjorde den mobilanpassad.

  Läs mer om projektet »
 • Size Foundation

  Swedish House Maffia artisten Steve Angello ligger bakom den ideella föreningen Size Foundation som inriktar sig på ge barn en bättre framtid framförallt genom utbildning världen över.

  Läs mer om projektet »
 • Heidelberg Cement

  Lixion utvecklade en omfattande hållbarhetsredovisning åt Heidelberg Cement i form av en webbplats i Drupal CMS.

  Webbplatsen har ett inbyggt stöd för fyra språk och individuella administrationsrättigheter för redaktörer av innehållet.

  Läs mer om projektet »
 • Hotel Finn

  Grand Hotel i Lund/Hotel Lundia bygger ett helt nytt livsstilshotell i Lund. Wirtén PR och Kommunikation, fick uppdraget att lansera det nya livsstilskonceptet Hotel Finn och valde att samarbeta med Lixion kring utvecklingen av Hotel Finns nya webbplats.

  Läs mer om projektet »
 • Utmaningarnas Hus

  Vårt långa samarbete med Utmaningarnas Hus, Malmös svar på "Fångarna på Fortet", fortsatte 2014 in i en ny mobilanpassad webbsatsning i Drupal.

  Läs mer om projektet »
  Utmaningarnas Hus
 • Woody Bygghandel

  Åt Woody Bygghandel skapade vi en Drupallösning på Facebook.

  Här publiceras kampanjer med länkar ut till den officiella sidan. Vi skapade även möjligheten för att kunna lägga till nya butiker runt om i Sverige.

  Läs mer om projektet »